Tapahtumat 2019

Kaitalammen Kymppi 

Kaitalammen Kymppi 2019 uidaan sunnuntaina 04.08. Uintimatkoina ovat 10K (startti klo 11.00) ja 5K (klo 12.00). Tule nauttimaan uinnista upean luonnon keskellä ja saavuttamaan omat tavoitteesi. Maksuton ilmoittautuminen avataan huhtikuussa osoitteessa kaitalampi10.nimenhuuto.com. Rekisteröidy palveluun ja valitse oma uintimatkasi. Tervetuloa mukaan! Kuvissa osanottajia 2018.

Kaitalammen Kymppi on maamme suurin vuotuinen avovesiuintitapahtuma. Siihen osallistuminen on maksutonta ja sen mahdollistaa lukuisat vapaaehtoiset toimitsijat vesiturvallisuus-, ensiapu- ja muissa tehtävissä sekä yhteistyökumppanimme Suomen HUUB Oy:n tuki. Kuvassa järjestelytoimikunta. 

 Huub Open Water Race 2019

Uintimatka on 2000m eli starttilaiturilta eteläpään kääntöpoijulle ja takaisin. Osanottajat voivat tehdä oman suorituksensa milloin vain ja kirjata tuloksensa ryhmän Facebook -sivulle tulevaan Google Excel -taulukkoon. Lopputulokset julkaistaan kauden päättyessä ja niissä sovelletaan ikähyvityskaavaa (uitu aika x 100)/(ikä + 75). Kilpailusarjat ovat naiset, miehet, märkäpuku, ei pukua.